Pol铆tica de privacitat

1. Pol铆tica de privacitat

SVH Gesti贸 Esportiva SL informa als usuaris del lloc web sobre la seva pol铆tica respecte del tractament i protecci贸 de les dades de car脿cter personal dels usuaris i clients que puguin ser obtinguts per la navegaci贸 o sol路licitud d鈥 informaci贸 a trav茅s d鈥檃quest lloc web, aix铆 com de les dades personals de que disposi SVH Gesti贸 Esportiva SL obtingudes per qualsevol altre mitj脿 o motiu.

En aquest sentit, SVH Gesti贸 Esportiva SL garantitza l鈥檃compliment de la normativa vigent en mat猫ria de protecci贸 de dades personals, reflexada en el Reglament General de Protecci贸 de Dades (UE) 2016/679 i manifesta el seu comprom铆s amb la confidencialitat i seguretat de les dades.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT:

SVH Gesti贸 Esportiva SL

C/Constituci贸 2 3r 3a

Sant Just Desvern

08960

Telf 93.680.59.42

Email: rgpd@sintagmia.com

2. Recollida, finalitat i tractament de dades

SVH Gesti贸 Esportiva SL t茅 el deure d鈥檌nformar als usuaris del seu lloc web sobre la recollida de dades de car脿cter personal que es poden dur a terme, b茅 sigui mitjan莽ant l鈥檈nviament d鈥檜n correu electr貌nic o en omplir els formularis inclosos en el lloc web. En aquest sentit, SVH Gesti贸 Esportiva SL ser脿 considerada com a Responsable del tractament de les dades obtingudes a trav茅s dels mitjans descrits anteriorment.

De la mateixa manera, SVH Gesti贸 Esportiva SL informa als usuaris que la finalitat del tractament de les dades obtingudes contempla: L鈥檃tenci贸 de sol路licituds realitzades pels usuaris, la inclusi贸 a l鈥檃genda de contactes, la prestaci贸 de serveis i la gesti贸 de la relaci贸 comercial, aix铆 com l鈥檈nviament d鈥檌nformacions i ofertes que s鈥檃ssimilin a l鈥檌nformaci贸 sol路licitada.

Les seves dades seran degudament conservades i protegides davant p猫rdua o alteraci贸 de l鈥檌nformaci贸 i accessos no autoritzats mentre existeixi la relaci贸 comercial i fins a 5 anys despr茅s d鈥檋aver finalitzat la mateixa, excepte que vost猫 ens indiqui el contrari i sempre que la normativa vigent permeti la supressi贸 de les dades.


3. Comunicaci贸 d鈥檌nformaci贸 a tercers

SVH Gesti贸 Esportiva SL informa als usuaris que les seves dades personals no seran cedides ni comunicades a terceres organitzacions, amb la salvetat de que dita cessi贸 de dades estigui amparada en una obligaci贸 legal o quan la prestaci贸 d鈥檜n servei impliqui la necessitat d鈥檜na relaci贸 contractual amb un encarregat de tractament el qual haur脿 estat degudament contractat amb totes les garanties que estableix el Reglament General (UE) 2016/679.

4. Drets dels usuaris

El Reglament General de Protecci贸 de Dades de Car脿cter Personal (UE) 2016/679, otorga als interessats la possibilitat d鈥檈xercir una s猫rie de drets relacionats amb el tractament de les seves dades personales.

En tant en quant els drets de l鈥檜suari s贸n objecte de tractament o s贸n conservats per part de SVH Gesti贸 Esportiva SL. els usuaris podran exercir els drets d鈥檃cc茅s, rectificaci贸, supressi贸 i oposici贸 d鈥檃cord amb el previst a la normativa legal vigent en mat猫ria de protecci贸 de dades personals.

Per fer 煤s de l鈥檈xercici d鈥檃quests drets, l鈥檜suari haur脿 de dirigir-se mitjan莽ant comunicaci贸 escrita a la seg眉ent direcci贸: SVH Gesti贸 Esportiva SL, carrer Constituci贸 2, 3r 3a, 08960 Sant just Desvern, Barcelona, o enviant un correu electr貌nic a: rgpd@sintagmia.com, aportant fotoc貌pia de la documentaci贸 que acrediti la seva identitat (DNI o passaport) en ambd贸s casos.

Aquesta comunicaci贸 haur脿 de reflectir la seg眉ent informaci贸: Nom i cognoms de l鈥檜suari, el domicili i les dades acreditatives i la petici贸 de sol路licitud del dret que desitgi exercir..

L鈥檈xercici de drets haur脿 d鈥櫭﹕ser realitzat pel propi usuari, el seu 聽hereu o per una persona autoritzada com a representant legal de l鈥檃utoritzat. En tal cas, s鈥檋aur脿 d鈥檃portar la documentaci贸 que acrediti aquesta representaci贸 de l鈥檌nteressat, acceptaci贸 de l鈥檋er猫ncia o poders.

Tamb茅 li informem que pot presentar una reclamaci贸 davant de l鈥橝g猫ncia Espanyola de Protecci贸 de Dades si considera que han estat vulnerats els seus drets..